Praktische informatie

Registratie en vergoeding

Ik ben geregistreerd lid van de NWP (Natuurgeneeskundig werkende Professionals). Deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar leden. Jaarlijks volg ik vakgerichte en medische bij-/nascholingen en intervisie om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

De NWP wordt erkend door zorgverzekeraars. Behandelingen worden daarom vergoed binnen de voorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering.

Afspraak maken

Behandeling is uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.
Bij verhindering is het belangrijk dat u ten minste 24 uur van te voren uw afspraak afzegt of verzet. Dit voorkomt dat gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

Praktijk – bereikbaarheid

De praktijk is uitstekend te bereiken met de auto of openbaar vervoer (bushalte op 2 minuten loopafstand en station Bunnik op minder dan 15 minuten lopen). Er is parkeergelegenheid op en rond het Dorpsplein. Parkeren op het terrein van de praktijk is niet toegestaan.

Acupunctuur

Acupunctuur is bij diverse (fysieke en emotionele) gezondheidsklachten effectief. De steriele en zeer dunne naaldjes in de huid zorgen voor een pijnloze behandeling. Lees meer

Shiatsu

Shiatsu is een drukpuntmassage. Met de duimen en handen wordt gepaste druk uitgeoefend op het lichaam. Effectief bij diverse (fysieke en emotionele) gezondheidsklachten. Lees meer

Shiatsu Release Therapie

Een Shiatsu release is effectief bij chronische of vage gezondheidsproblemen. Daarnaast bij (onbewuste) emotionele en mentale klachten. Specifieke punten op het lichaam worden met de vingers vastgehouden. Lees meer

Contact

De praktijk is gelegen in Bunnik (omgeving Utrecht). Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Lees meer